Edifici d'oficines en el 22@

08/11/2021

Edifici d'oficines en el 22@ situat en Carrer de Pallars Núm. 190-202. 23.000 M2

Referència mundial en eficiència energètica i arquitectura sostenible. Va obtenir l'any 2019 la màxima qualificació LLEGIU PLATINUM a nivell mundial en la categoria d'edificis d'oficines en lloguer que atorga la prestigiosa institució USGBC (US Green Building Council). Felicitacions! Per la bona feina en equip és una cosa que ens caracteritza, perquè junts i units podem aconseguir grans coses.

En nom d'Instal·lacions IMEMSA volem agrair immensament la confiança dipositada en la nostra empresa.

IMEMSA és una empresa líder en el sector de les instal·lacions industrials, logístiques i terciàries. Els nostres serveis des de l'especialització en l'execució i el manteniment de les instal·lacions elèctriques, xarxes veu i dades, senyals febles, contra incendis, climatització i energies renovables. Els nostres 40 anys d'experiència, ens permeten afrontar qualsevol tipus de projecte i culminar-ho amb èxit.