EDIFICI D'OFICINES D-38 BARCELONA

EDIFICI D'OFICINES D-38 BARCELONA
21/09/2021

Abans de res, volem agrair al grup IOSA IMMOBLES la confiança que ha dipositat en la nostra empresa en adjudicar-nos les instal·lacions del nou edifici d'oficines D-38 Barcelona i als col·laboradors d'aquest ambiciós projecte.

Molt contents amb la nostra participació en l'EDIFICI D'OFICINES D-38 BARCELONA.

INSTAL·LACIONS IMEMSA UNA EMPRESA QUE EN EL SEU 40 ANIVERSARI SEGUEIX EN CONTINU CREIXEMENT.

IMEMSA és una empresa líder en el sector de les instal·lacions industrials, logístiques i terciàries. Els nostres serveis des de l'especialització en l'execució i el manteniment de les instal·lacions elèctriques, xarxes veu i dades, senyals febles, contra incendis, climatització i energies renovables. Els nostres 40 anys d'experiència, ens permeten afrontar qualsevol tipus de projecte i culminar-ho amb èxit.