INKEMA SISTEMAS, S.L.

Nau INKEMA SISTEMAS, S.L.
10/08/2021

Abans de res, volem agrair a INKEMA SISTEMES, S.L. la confiança que han dipositat en la nostra empresa en adjudicar-nos les instal·lacions de la nova seu situada a Les Franqueses del Vallès.

Experts en molls de càrrega i tancaments industrials. En INKEMA estem d'enhorabona, ja hem completat el trasllat a les noves instal·lacions en els Franqueses del Vallés (Barcelona). La nova planta compta amb més de 13.000m² de superfície útil sobre una parcel·la de més de 30.000m² afavorirà un augment notable de les capacitats productives de la nostra companyia.IMEMSA és una empresa líder en el sector de les instal·lacions industrials, logístiques i terciàries. Els nostres serveis des de l'especialització en l'execució i el manteniment de les instal·lacions elèctriques, xarxes veu i dades, senyals febles, contra incendis, climatització i energies renovables. Els nostres 40 anys d'experiència, ens permeten afrontar qualsevol tipus de projecte i culminar-ho amb èxit.ESTEM PER A CRÉIXER JUNTS AMB LA MATEIXA IL·LUSIÓ QUE Al PRINCIPI